Palvelut ja hinnasto

Etäterapia

Nyt pääset ravitsemusterapiaan omalta kotisohvalta käsin – mikäs sen mukavampaa!

1. Varaa aika normaalisti Terveyskulman ajanvarauksesta.

2. Täytä kaikki henkilötiedot tarkasti, niin videoyhteys saadaan luotua.

3. Saat tekstiviestillä tai sähköpostilla linkin, jolla pääset sähköiseen ”vastaanottohuoneeseen” sovittuna ajankohtana.

4. Tietokoneella käytä selaimena Firefoxia tai Chromea. Mobiilissa asioidessasi lataa sovelluskaupasta ilmainen Viivi Health-sovellus.

5. Jos jokin mietityttää, ota yhteyttä!

Yksilöohjaus

Yksilöohjauksessa saat henkilökohtaista ohjausta. Ajan varattuasi saat sähköpostiin ruokapäiväkirjanpohjan, jota täytät ennen tapaamista. Ruokapäiväkirjan ja haastattelun avulla käydään läpi nykytilanteesi, johon saat muutosohjeita. Ravitsemusterapia on asiakasta osallistavaa, eli olet myös itse aktiivisena osapuolena ongelmanratkaisussa. Jatkotapaamisissa seurataan kehitystä, panostetaan jo tehtyjen muutosten ylläpitoon ja otetaan mukaan uusia muutoksia.

Ensitapaaminen 60 min, 80 €

Jatkotapaamiset 45 min, 60 €

Ryhmäohjaus

Ryhmämuotoisessa ohjauksessa kerätään yhteen valmennukseen useampia asiakkaita, joilla on samansuuntainen tavoite. Tapaamisia on noin joka toinen viikko valmennuksen aikana. Ryhmät ovat teemoiltaan vaihtuvia. Uusista ryhmistä ilmoitetaan nettisivujen Ajankohtaista-osiossa ja somekanavilla.

Ryhmien hinta ilmoitetaan kunkin ryhmävalmennuksen yhteydessä.

Tapaamiset etäyhteydellä tulossa keväällä 2020!

Luennot

Ravitsemusterapia Virta tarjoaa luentoja tilauspalveluna. Asiantuntijan luento on mielenkiintoista ohjelmaa esimerkiksi työpaikan TYHY-päiviin tai vaikka kuntokeskuksen avoimien ovien päivään vetonaulaksi. Erilaiset kokonaisuudet tunnin esitelmästä aina koko päivän kestäviin, tehtäviä sisältäviin luentokokonaisuuksiin ovat mahdollisia.

Kysy tarjousta esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.