TietosuojaselosteYrittäjä:

Tanja Juntunen
Ravitsemusterapia Virta, 3106605-3
tanja@ravitsemusterapiavirta.fi
puh. 044 241 6064

Verkkosivun osoite on: https://www.ravitsemusterapiavirta.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakkaan kanssa yhteydenpidon mahdollistamiseksi asiakkaasta tallennetaan sivuilla seuraavat tiedot yhteydenottolomaketta käytettäessä: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: asiakastietojen ja -suhteiden ylläpito.
Tietoja voidaan käyttää myös kohdennetun sisällön ja mainonnan tuottamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Kenelle jaamme tietosi

Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin viranomaisen määräyksestä. Alaikäisten asiakkaiden tiedot voidaan luovuttaa asiakkaan huoltajille.

Terveyskulman ajanvaraukseen tallennetuista tiedoista ja tietosuojasta vastaa Terveyskulma ja Diarium-ajanvarausohjelmisto.
www.terveyskulma.fi ja www.diarium.fi

Kuinka kauan ja miten säilytämme tietoa

Asiakastietolomakkeet ja asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia. Asiakkailta kerätään vain asiakassuhteen solmimista edellyttävä minimimäärä tietoa.
Asiakkaista tai heidän tiedoistaan ei sähköpostin ja Diariumin ajanvarausjärjestelmän lisäksi säilytetä erillistä rekisteriä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat tallennetut tiedot ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Asiakkaalla on oikeus vaatia yhteydenpitoon ja ajanvaraukseen liittyvien tietojensa tuhoamista. Pyynnön tietojen tarkastuksesta/korjaamisesta/tuhoamisesta voi tehdä sähköpostitse tai vastaanotossa.

Lisätiedot

Asiakkaalla on oikeus kieltää tai peruuttaa häntä koskevien tietojen käyttö suoramarkkinoinnissa ja etämyynnissä, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Asiakkaiden tietoihin kohdistuvana uhkana voidaan pitää sähköpostin tietomurtoa tai Diariumin järjestelmään kohdistuvaa tietomurtoa. Murron tapahtuessa asiasta tehdään rikosilmoitus ja tapahtumasta tiedotetaan yritysten netti- ja sosiaalisenmedian sivuilla.

Keksit

Mikäli asiakas käyttää yhteydenottolomaketta hän hyväksyy, että hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa tallennetaan sivun kekseihin. Tämä mahdollistaa ja nopeuttaa sivuston käyttöä.