Artikkelit

Hei kaikille!

Olen Tanja Juntunen, syömisestä, liikunnasta ja terveydestä loputtomasti kiinnostunut ravitsemusterapeutti. Haluan tarjota artikkeleissani asiallista asiaa ravitsemuksesta, ihan selkeällä suomenkielellä ja ymmärrettävällä tavalla. Internet on pullollaan jos minkälaista tietoa, joten infoähky ja hämmennys ovat kompastuskiviä monen ravitsemuksesta kiinnostuneen polulla. Kirjoituksieni kulmakiviä ovat konkretia ja merkitykselliset pääasiat. Kivaa nippelitietoa tulee varmasti mukaan mausteeksi, mutta ideana on ohjata lukijaa keskittymään siihen, mikä ravitsemuksessa on oleellista ja jaksamiseen ja suorituskykyyn vaikuttavaa. Lisäksi tulen linkkaamaan lähteitä kirjoituksiini, joten jokainen voi itse tarkistella millä perusteella sanon mitäkin.

Ravitsemusfilosofiani ydin on joustava, riittävä ja monipuolinen syöminen, joka tukee yksittäisten tavoitteiden lisäksi kokonaisterveyttä. Tämä tarkoittaa sitä, että erittäin tavoitteellistenkin urheilijoiden kohdalla on tärkeää huomioida arjen toimivuus ja terveys kokonaisuudessaan. Ruokailun ei tarvitse olla aina grammalleen punnittujen, rasioihin pakattujen eväiden syömistä, vaan sallivuuden nimissä mukaan mahtuu myös jäätelöä ja pizzaa! 😉

Otan vastaan ehdotuksia artikkeleiden aiheiksi, joten laita viestiä tulemaan, jos jokin aihe erityisesti mietityttää. Haluan pitää yllä avointa ja läpinäkyvää keskustelua ravitsemuksesta, joten kommentit ovat myös tervetulleita.

Terkuin Tanja

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *